St. Verkeersgroep Oldambt

Wie zijn wij

Wij zijn specialisten als het gaat om het inzetten van evenementen- en beroepsverkeersregelaars. Tijdens een infra-, bouw- of groenvoorzieningsproject leiden wij alles in goede banen. Het regelen van het verkeer op een evenement? Ook daarvoor draaien wij onze hand niet om. wij opereren met een aanzienlijk netwerk in Noord Nederland.

Kwaliteit en veiligheid

Service, kwaliteit en een professionele uitstraling: dat staat bij Stichting Verkeersgroep Oldambt op één. Onze medewerkers zijn opgeleid tot bevoegd verkeersregelaar en gecertificeerd volgens overheidsnormen. Veel van onze verkeersregelaars zijn daarnaast in het bezit van een BRL9101-certificaat. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: de veiligheid van de verkeersregelaars en weggebruikers staat altijd voorop.

Verkeersregelaars

Onze verkeersregelaars houden van hun werk. Een kleine of grote opdracht? Ons team is van alle markten thuis. Voor elke opdracht krijgen de verkeersregelaars uitvoerige instructies over hun taken. Ook eventuele risico’s worden besproken. Onze verkeersregelaars gaan goed voorbereid de weg op.

Het gaat natuurlijk om de inhoud, maar het oog wil ook wat. Onze verkeersregelaars zijn altijd netjes gekleed en hebben een professionele en betrouwbare uitstraling. Ook hechten we veel waarde aan de sociale vaardigheden van onze medewerkers. Ze spreken allemaal vloeiend Nederlands en kunnen verkeerssituaties in duidelijke taal toelichten. Wilt u meer weten over Stichting Verkeersgroep Oldambt? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Wij vertellen u graag meer.